kloakarbejde​

Kloakservice for virksomheder og kommuner

Kloakrenovering og andet kloakarbejde

Harry Andersen & Søn A/S er en stabil leverandør af kloakservice for det danske erhvervsliv samt for kommuner i Syd- og Midtjylland. Vi varetager for eksempel kloakrelaterede projekter samt øvrigt jord- og anlægsarbejde af enhver art i blandt andet Billund, Silkeborg, Grindsted og Herning.

Vi indfrier vores kunders forventninger – gang på gang

Vores kunderelationer er langvarige og stabile. Vores kunder kommer typisk igen og igen, når nye behov for kloakservice opstår. Det tager vi som et bevis for, at vi indfrier vores kunders forventninger om at få udført kloakservice i højeste kvalitet af en solid og stabil samarbejdspartner, som overholder alle de indgåede aftaler.

Veludført og effektiv kloakservice

Vi er et ingeniør- og entreprenørfirma, der er til at regne med. Med over 70 dygtige medarbejdere og en omfattende maskinpark har vi både udstyret, erfaringen og ikke mindst mandskabet til at sikre vores kunder en veludført og effektiv kloakservice. Det gælder, uanset om projektet omfatter renovering af kloak eller en anden form for kloakarbejde. Vi kan håndtere ethvert projekt.

Vi kan også håndtere andre projekter, der både involverer kloakarbejde såvel som jordarbejde og anlægsarbejde.

Kontakt os for en indledende dialog omkring dit projekt

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har et projekt, som du ønsker at indgå en dialog omkring. Vi leverer kloakservice i højeste kvalitet for både kommuner og virksomheder af enhver art. Vi sørger altid for at overholde de aftaler og betingelser, vi har indgået omkring det pågældende projekt, og vi har både mandskabet og udstyret til at sikre dig et veludført resultat i højeste kvalitet.

Kontakt os for en indledende dialog omkring dit forestående projekt, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Ved at lade os hos Harry Andersen & Søn A/S varetage opgaven, kan du være sikker på, at det udførte kloakarbejde er i orden.

Her kan du se nogle billeder af et af vores tidligere projekter - Kloakrenovering på hovedgaden i Billund

Brug for et tilbud?

Kontakt os idag  |  Vi vender snarest tilbage

ENTREPRENØRFIRMAET HARRY ANDERSEN & SØN A/S

Odinsvej 29, 7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 32 03 44

E-mail: info@harryandersen.dk

​Fakturamail: faktura@harryandersen.dk

CVR​: 1224 5483

Kontakt

Telefontider:
Mandag-torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag:                08.00 - 14.00

Vi samarbejder med​