Jordarbejde​

​Jordarbejde og gravearbejde

Vi varetager projekter for det danske erhvervsliv

Harry Andersen & Søn A/S anlægger for det danske erhvervsliv, kommuner og for Vejdirektoratet. Vi varetager opgaver i forbindelse med jordarbejde og gravearbejde i hele Syd- og Midtjylland, herunder både i Grindsted, Herning, Silkeborg og Billund.

Vi har stabile og langvarige relationer til vores kunder, hvilket bevidner om, at vi konstant lever op til forventningerne omkring sikre leverancer, overholdelse af vores aftaler samt en høj kvalitet i vores arbejde som entreprenør og brolægger.

Vores virksomhed er et grundfæstet og traditionsrigt entreprenørfirma i rivende vækst. Vores kunder vender løbende tilbage med nye projekter til os, men vi har også altid mod på at tage nye opgaver ind.

Vores udstyr til jordflytning

I forbindelse med almindelige anlægsopgaver, transport af jord og jordarbejde anvender vi typisk følgende udstyr:

  • Dozer til korte flytninger
  • Dumper ved de længere flytninger
  • Lastbiler ved de lange flytninger

Vi råder over en omfattende maskinpark og kan således tilbyde alle muligheder. På den måde kan vores kunde være sikre på at få den bedste løsning i forbindelse med det konkrete jordarbejde.

Dozer til korte flytninger​

Grundig og effektiv udførelse af dit jordarbejde

Vi har mange års erfaring inden for jord- og anlægsarbejde, og med en yderst erfaren og kompetent medarbejderstab på mere end 70 dygtige medarbejdere kan vi garantere en grundig og effektiv udførelse af ethvert projekt.

Dumper ved de længere flytninger.

Lastbiler ved de lange flytninger.

Kontakt os med informationer omkring din opgave

Hvis du har brug for vores professionelle kompetencer i forbindelse med jordflytning eller andet jordarbejde såvel som anlægsarbejde, er du velkommen til at rette henvendelse til os. Vi har både udstyret, mandskabet og erfaringen til at kunne varetage enhver opgave målrettet det danske erhvervsliv samt kommuner.

Ethvert projekt bliver varetaget med et omfattende fokus på kvalitet og overholdelse af de indgåede aftaler. Vi er en virksomhed, som du altid kan regne med.

Brug for et tilbud?

Kontakt os idag  |  Vi vender snarest tilbage

Kontakt os i dag - nemt & hurtigt

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 41 87 80 13
​eller skriv en mail til info@harryandersen.dk

ENTREPRENØRFIRMAET HARRY ANDERSEN & SØN A/S

Odinsvej 29, 7200 Grindsted

Klik her for rutevejledning

Telefon: 75 32 03 44

E-mail: info@harryandersen.dk

​Fakturamail: faktura@harryandersen.dk

CVR​: 1224 5483

Kontakt

Telefontider:
Mandag-torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag:                08.00 - 14.00

Vi samarbejder med​